Recipe: Delicious Müslibar eller energibarer

Müslibar eller energibarer. Lav din egen energibar, müslibar eller lækre rugbrøds snacks med denne smarte mini rugbrødsform, som kan pakkes i lag, når de skal opbevares i køleskabet og derved fylder mindst muligt. Du kan lave energibarer der enten skal bages let i ovnen eller være "raw" og blot blandes og lægges på køl. Der er hverken tilsat sukker, sirup eller ekstra fedt udover det der er i kernerne.

Müslibar eller energibarer De er så gode til madpakken eller som en sund og nærende snack en sen eftermiddag eller en fredag aften. De er lavet med dadler, mandler og havregryn og giver derfor super god energi. LÆS OGSÅ: Energibarer Fantastisk opskrift på Müslibar eller energibarer. You can cook Müslibar eller energibarer using 7 ingredients and 6 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Müslibar eller energibarer

  1. It's 200 g of dadler jeg bruger medjool.
  2. You need 75 g of ca 1 dl honning jeg bruger en dansk flydende honning fra en lille biavler en mild honning- man kan også bruge ahornsirup.
  3. Prepare 50 g of peanutbutter - jeg brugte en ‘crunchy’.
  4. You need 100 g of mandler.
  5. It's 125 g of grove havregryn (jeg havde nogen af goldblume hvede) men man kan også blande flager af rug spelt - juster evt med lidt ekstra honning - hvis flangerne er meget tørre!.
  6. It's 1 of dl chokolade chips eller grofthakket chokolade - jeg køber for tiden chokolade hos kardinal chokolade til at bage med.
  7. You need of Lidt vanilje ekstrakt - kan udelades.

Vi kører lange stræk og for ikke at blive fristet af unødige søde sager på tankstation, så er disse rigtig gode! De er også gode i madkurven! Men bedst af alt de er nemme og de smager godt! Det rytterne typisk spiser på sådan en Tour de France-etape er energibarer- og gel,. energibar (også kendt som sportsbar) indeholder en masse kulhydrater og en smule protein og minder mest af alt om en müslibar.

Müslibar eller energibarer step by step

  1. Rist mandlerne i ovnen ved 175 grader i ca 10-15 min - det giver en så god smag at de er ristet!.
  2. Kom dadler uden sted i foodprocessor og kør kort tid så du har en jævn masse..
  3. Varm honning og peanut butter op i en lille gryde så du har en tynd masse..
  4. Tilsæt mandler, flager, chokolade og honning/ peanut i daddelmassen. Kør pulse et par gange så du har en jævn masse..
  5. Kom massen i en form beklædt med bagepapir. Pres massen flad ca 1,5 cm tyk - afkøl mindst 1 time.
  6. Skær i passende stykker - opbevar i dåse/bøtte beklædt med bagepapir mellem lagene - i køleskab!!.

Da denne type bar skal tygges. så skal du være velkommen til at kommentere eller dele den med dine venner og bekendte som . Myslibarer med kerner og nødder er en sund snack til madpakken eller til den lille eftermiddagssult. Denne opskrift laves med honning og olie og er med garanti bedre end de købte. Den findes i to varianter, en klar og en brun, og den klare, som jeg har brugt her, har den egenskab, at den kan hjælpe til at gøre bagværk sprødt udenpå og blødt indeni. Jeg har hverken for vane at bage med havregryn eller med fibersirup men mine myslibarer blev megasprøde.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Recipe: Tasty Æble/rønnebærmarmelade

Recipe: Yummy Rugbrød chip eller rug knækbrød

Recipe: Appetizing Boller med abrikos