Recipe: Appetizing Hyben marmelade med havtorn

Hyben marmelade med havtorn. Vild hyben marmelade med havtorn - NYHED! Sommerlig fyldig hyben marmelade, tilberedt med vilde hyben og tilsat havtorn der forenes i en smuk symfoni. Marmeladener tilberedt efter danske traditioner og giver en helt unik smag til ganen.

Hyben marmelade med havtorn Gem produkter i din indkøbsliste og køb dem senere, eller del dem med dine venner. En rigtig eftersommer marmelade med fuld knald på smagen. Lidt besværlig at lave, men smager himmelsk. You can have Hyben marmelade med havtorn using 5 ingredients and 3 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Hyben marmelade med havtorn

  1. It's 1 kg of frosne hyben.
  2. Prepare 250 g of frosne havtorn.
  3. You need 1 of stænger god vanilje flækket.
  4. It's of Ca 500 g sukker jeg brugte ca 30 g appelsin sukker.
  5. It's of Ca 3 dl vand.

Brug den f.eks. til et ostebord, eller bare på din morgenbolle, mums! Havtorn er med til at give hyben, der kan være lidt fade, fuld fart på smagen. De er lidt besværlige at have med at gøre, men det Pluk hyben, det er hyggeligt og helt gratis, og kog dem til marmelade eller chutney. Hyben begynder at modne i august og kan stadig findes langt ind i.

Hyben marmelade med havtorn instructions

  1. Kom alle indgredienser i en stor gryde eller sauté pande kog godt i gennem - lad simre I ca 20 min - rør af og til.
  2. Tag vanilje stænger op - blend med stav blender - smag og juster evt med vand og lidt ekstra sukker - kog igennem.
  3. Kom på rengjorte glas.

Vores hyben havtorn marmelade har en utrolig frisk smag og smager enormt godt til ost. Server den til brunch, oven på knækbrød med ost. eller blot alene på et stykke bondebrød i weekenden. Sammen med Landmad har ejerne af Hybengaarden, Annette og Henrik, udviklet en række naturlige. Havtorn marmelade med et miks af æble og vanille. Marmelade af havtorn er en lækkerbidsken, for når bærrene koges til marmelade med syltesukker, bliver det til en både syrlig og sød marmelade Havtorn kan være en smule besværlige at plukke, da de ret nemt smatter ud mellem fingrene på dig.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Recipe: Tasty Æble/rønnebærmarmelade

Recipe: Yummy Rugbrød chip eller rug knækbrød

Recipe: Appetizing Boller med abrikos