How to Prepare Yummy Marmelade af grønne tomater

Marmelade af grønne tomater. Find denne og andre pins på Syltning via Helle Ballegaard. Fantastisk opskrift på Marmelade af grønne tomater. For at lave noget andet end syltede, grønne tomater.har jeg prøvet at lave marmelade af grønne tomater og citroner med skal.en meget enkel opskrift som jeg har fået af Anne Folehave fra Fyn, som har fået den af en sød kursist på et af hendes hold i kurvefletning.men som også kan findes på.

Marmelade af grønne tomater Til food festival i Århus smagte jeg på noget tomatmarmelade hos Arla Unika, og jeg tænke straks. det skal TIP: Jeg har læst mig til at flasketomater har et lavt indhold af saft og kerner, dvs. de er mere kødfulde end andre tomater. Tag vanillestangen op, og hæld marmeladen på rengjorte, skoldede glas med det samme. Dette er en dejlig syltetøj med smag af grønne tomater. You can cook Marmelade af grønne tomater using 11 ingredients and 2 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Marmelade af grønne tomater

  1. Prepare of grønne tomater.
  2. It's of Skræl af en 1/2 appelsin.
  3. It's of Skræl af en 1/2 citron.
  4. You need of Både af en hel appelsin.
  5. It's of Både af en hel citron.
  6. You need of Både af en 1/2 lime.
  7. You need of (tag ikke det hvide kød med fra citrusfrugterne, det bliver for bittert).
  8. Prepare of gr rørsukker.
  9. It's of dl sirup.
  10. You need of vaniljestang.
  11. It's of Atamon og geleringspulver.

Marmeladen skal koges længe ved svag varme. Pisk indimellem i den, så tomaterne smatter ud. Når tomaterne er klare i kødet, konsistensen jævn, lidt tyk, tages marmeladen af varmen. Relishen har vi ind til videre spist som remoulade hvor nogle skefulde er rørt sammen med creme fraishe.

Marmelade af grønne tomater instructions

  1. Kør tomater og citrusfrugter kort tid gennem en foodprocessor eller en kødhakker. Skal være grovhakket.
  2. Kom hakket frugt og vanille i en bred gryde og lad det simre 20-25 min. Tilsæt sukker og sirup og rør til det er smeltet, og kog op. Smag til og tilsæt evt en tsk geleringspulver. Hæld det på glas.

Resten af kæmpeportionen venter på at blive en klat tilbehør sammen med hvad som helst. Ungerne elsker det, og remoulade er bare så dejligt relaterbart. Grønne tomater er en marmelade med noter af estragon og frugtig syre. Grønne tomater er krydret med timian, estragon og lidt rosmarin. Læs på pakken hvor meget der skal i.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Recipe: Tasty Æble/rønnebærmarmelade

Recipe: Yummy Rugbrød chip eller rug knækbrød

Recipe: Appetizing Boller med abrikos