How to Cook Tasty Rustikke gulerodsboller

Rustikke gulerodsboller. Food is in the air. Загрузка. Gulerodsboller der holder sig svamped længe. De behøver ikke være helt runde som boller, men må gerne være lidt rustikke.

Rustikke gulerodsboller Det behøver hverken være svært eller særlig tidskrævende at bage nogle lækre boller. De aller bedste og blødeste gulerodsboller med solsikkekerner og squash! Koldhævede sprøde gulerodsboller som er saftige og luftige. You can cook Rustikke gulerodsboller using 9 ingredients and 4 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Rustikke gulerodsboller

  1. It's 6 of dl kærnemælk.
  2. It's 1 of æg.
  3. It's 1 of tsk. salt.
  4. Prepare 1 of stor spsk. honning.
  5. It's 50 g of flydende fedtstof (flydende marg. er fint, men ellers smør).
  6. It's 200 g of revne gulerødder.
  7. Prepare 25 g of gær el. tilsvarende tørgær.
  8. Prepare 100 g of grahamsmel.
  9. Prepare 700-800 g of hvedemel el.lign. (speltmel er fx også godt deri).

Disse koldhævede gulerodsboller bagte jeg her til morgen og serverede dem for min familie til søndags-morgenbordet. Disse gulerodsboller eller gulerodsbrud er ingen undtagelse. Jeg har lavet dem et par gange, og de har kun fået ros fra alle der har smagt dem. Disse gulerodsboller er vores absolut yndlings boller herhjemme i det lille hjem.

Rustikke gulerodsboller instructions

  1. Har man en røremaskine, røres de våde ting først kort sammen og dernæst puttes de tørre i. Ved alm. gær opløses den først i noget kærnemælk, ved tørgær puttes den i melet, inden den puttes i maskinen. Det køres i ca. 5 min. Hold lidt hvedemel tilbage og kontroller, at dejen er blank og ikke for tør. Det samme gælder, hvis man ælter med hænderne.....
  2. Stilles til hævning - gerne på køl over nat, ellers min. 1 time et varmt sted..
  3. Efter hævning formes dejen, evt. med 1-2 skeer efter hvad man foretrækker, til 15-16 rustikke boller, pensles med mælk og pyntes evt. med solsikkekerner, birkes el.lign..
  4. Bages ca. 20-25 minutter ved 200 graders varmluft (når de lyder hule ved bank i bunden, er de færdige), køles af og serveres. 😋.

Det vil sige ikke for seje og ikke for groft, og her arter gulerodsbollerne sig perfekt. Nemme og sunde gulerodsboller, og du kan også se hvordan du laver bollerne som koldhævede Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk. Gulerodsboller - opskrift på sunde boller med gulerod. Efter at havde haft succes med at komme blendet spinat i bagværk, som vi fx gjorde her og her, ville vi prøve med gulerod :-) Det er ligeså godt og kan varmt anbefales at man. De her sunde boller med gulerødder er ikke lavet på en almindelig gærdej.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Recipe: Tasty Æble/rønnebærmarmelade

Recipe: Yummy Rugbrød chip eller rug knækbrød

Recipe: Appetizing Boller med abrikos