Easiest Way to Prepare Appetizing Æble, hyben og havtorn marmelade

Æble, hyben og havtorn marmelade. Lige nu er de skønne havtorn modne og vil du igang med at lave marmelade, så er det lige nu du skal afsted. Vi var på Mols sidste weekend, hvor min kærestes bedsteforældre har det skønneste sommerhus. Læg havtorn i en gryde, og hæld vand i til det lige nøjagtig dækker bærrene.

Æble, hyben og havtorn marmelade Pektin og geleringsmiddel bør ikke være nødvendigt, da hyben, havtorn og æble klarer den del naturligt. Marmelade af havtorn, hyben, gulerod og æble. Tilsæt de øvrige ingredienser og lad det koge sammen i en halv times tid. You can have Æble, hyben og havtorn marmelade using 8 ingredients and 6 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Æble, hyben og havtorn marmelade

  1. Prepare 400 g of halverede, rensede hyben.
  2. You need 1 of vaniljestang, kornene fra.
  3. It's 1 of dl vand.
  4. It's 200 g of havtorn.
  5. It's 700 g of skrællede æbler i tern.
  6. Prepare 1000 g of sukker.
  7. Prepare 2-3 spsk of citronsaft.
  8. You need 2 of tsk rød melatin.

Det er ikke nødvendigt at tilsætte melatin, da pektinet i frugterne selv. Det handler bare om at tilberede havtorn på den rigtige måde og mikse bærene sammen med andre gode fødevarer. Så kan du få den mest fantastiske friske, syrlige og eksotiske smag frem i bærene. En af måderne at få denne eksotiske passionsfrugt-agtige smag frem i havtorne er ved at blande dem med søde æbler i en havtorn-æble marmelade.

Æble, hyben og havtorn marmelade step by step

  1. Hyben, vand, vaniljekorn og vaniljestænger simrekoges i 15 minutter.
  2. Havtorn tilsættes og simrekoges med i 5 minutter.
  3. Æbletern tilsættes og simrekoges med i 10-15 minutter.
  4. Sukker tilsættes (undtagen 2 spsk sukker som skal blandes med Melatin og tilsættes i næste trin). Det hele koges sammen til sukkeret er opløst. Der smages til med citronsaft..
  5. Gryden tages fra varmen og de 2 spsk sukker tilsat 2 tsk rød Melatin røres i. Marmeladen koges igennem i 2 minutter..
  6. Marmeladen kommes i glas skyllet ned Atamon, som straks lukkes. Opbevares mørkt og køligt..

Skræl æblerne og skær dem i små tern. Skrab kornene ud af vaniljestangen og mas dem med lidt sukker. Blend evt. marmeladen let med en stavblender. Skyl marmeladeglas i atamon og fyld marmeladen på. Havtorn er en busk, som vokser langs med kysten ude ved havet.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Recipe: Tasty Æble/rønnebærmarmelade

Recipe: Yummy Rugbrød chip eller rug knækbrød

Recipe: Appetizing Boller med abrikos