Recipe: Yummy Nem grunddej til brød og boller

Nem grunddej til brød og boller. Opløs gær og sukker i det lunkne vand. Kom mel samt salt i røreskålen og bland det godt. This is "grunddej til brød og boller" by Mad og Måltider on Vimeo, the home for high quality videos and the people who love them.

Nem grunddej til brød og boller Den her kan blive til så mange lækre ting. Fantastisk opskrift på Briochebrød eller boller. Brioche brødet hører hos mig til hvis der er store middage, man kan servere til forretter uden at der skal smør. You can have Nem grunddej til brød og boller using 6 ingredients and 9 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Nem grunddej til brød og boller

  1. You need 350 g of Stærkt Hvedemel (Højt protein indhold).
  2. It's 150 g of Durum Hvedemel.
  3. Prepare 7-8 g of Tørgær.
  4. Prepare 15 g of salt.
  5. Prepare 15 g of Sukker (Kan udskiftes med honning).
  6. You need 350 of ml Lunkent vand (Kan udskiftes med øl).

Der findes mange forskellige opskrifter på boller og franskbrød, men her er en opskrift til en dej der kan bruges til det hele. Mel kan erstattes af forskellige typer, og der kan tilsættes andre krydderier, men grundlægende kan dejen bruges til alt muligt. Og så kan den stå i køleskabet natten over, så der er. Lækkert med nybagt brød til hverdag og madpakkerne kan jo smøres ved morgenbordet.

Nem grunddej til brød og boller instructions

  1. Opløs gær og sukker i det lunkne vand..
  2. Kom mel samt salt i røreskålen og bland det godt..
  3. Tilsæt vandet med gær og sukker under omrøring. Nu skal dejen æltes ved medium hastighed i ca. 10 min..
  4. Når dejen slipper skålen helt, så burde den være klar..
  5. Nu skal dejen hæve i en skål eller bøtte med låg i ca. 1 time eller til den er hævet til dobbelt størrelse..
  6. Når dejen er hævet til dobbelt størrelse skal den æltes igen. Kom rigeligt med mel på et bord og ælt dejen i ca 1 min..
  7. Efter æltningen er dejen klar. Når man har formet den til boller eller brød skal de hæve til ca. dobbelt størrelse, inden den kommes i ovnen. Bages ved ca. 225 grader i 20 - 25 min..
  8. Afkøl de færdige boller eller brød i mindst en time på rist inden servering..
  9. Velbekomme..

Savner du mere inspiration til koldhævning, så find en nem og lækker opskrift på koldhævede boller hos Hurtigmums. Dejen deles til stænger, boller snegle, krnase eller gifler. I hvert slags brød kommes fyld i. Se nem opskrift på de bedste brød - perfekte til ungernes madpakke eller brunch/morgenbordet. Koldhævede boller - nem opskrift på grunddej

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Recipe: Tasty Æble/rønnebærmarmelade

Recipe: Yummy Rugbrød chip eller rug knækbrød

Recipe: Appetizing Boller med abrikos