Recipe: Tasty Æble/rønnebærmarmelade

Æble/rønnebærmarmelade. Skrald æblerne og fjern kernehusene, sæt dem over i en gryde med lidt vand og kog dem til de er udkogte. Hak rønnebærrene i små stykker og tilsæt dem til æblemosen. From Old Danish æplæ, from Old Norse epli, from Proto-Indo-European *h₂ébōl ("apple").

Æble/rønnebærmarmelade Det er velkendt at æbler holder folk raske og sunde. Et æble er frugten af sorter af arten almindelig æble. Botanisk set drejer det sig om en falsk frugt. You can cook Æble/rønnebærmarmelade using 4 ingredients and 2 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Æble/rønnebærmarmelade

  1. Prepare 1 kg of ananasæbler, nedfaldsæbler.
  2. You need 100 g of rønnebær.
  3. It's 250 g of rørsukker.
  4. You need of Evt lidt vanilje.

Prøv Briand Funders æble-rødløgsmarmelade med rosmarin, som passer rigtig godt til kødretter, i sandwich, til ost og på. Et æble er frugten af sorter af arten almindelig æble (Malus domestica). Botanisk set drejer det sig om en falsk frugt. Ordet "æble" kommer af germansk *ap(a)lja-, som igen kommer af en indoeuropæisk rod *abh-, "fugtig, saftig".

Æble/rønnebærmarmelade instructions

  1. Skrald æblerne og fjern kernehusene, sæt dem over i en gryde med lidt vand og kog dem til de er udkogte. Hak rønnebærrene i små stykker og tilsæt dem til æblemosen..
  2. Lad det koge godt sammen og tilsæt sukkeret og lad det koge lidt ind. Smag til med vanilje. Hæld på skoldet glas og opbevar det på køl. Smager godt sammen med ost eller bare på ristet brød. Velbekomme..

Hokaidogræskar — æble marmelade med kanel, nelliker, stjerneanis og kardemomme. Æble — græskar marmelade. Sæson for æbler og græskar — hvilken herlig kombination. En lækker marmelade, der smager af sommer. Havregrød med smag af æble og kanel. NUPO er et effektivt produkt, hvis du ønsker at opnå et sikkert og veldokumenteret vægttab.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Recipe: Yummy Rugbrød chip eller rug knækbrød

Recipe: Appetizing Boller med abrikos