How to Make Yummy Spandauere og chokoladeboller - Rimmers Køkken

Spandauere og chokoladeboller - Rimmers Køkken. Rør gæren ud i mælken, evt i skålen til din røremaskine. Bland hvedemel, salt og sukker, og rør det ind i dejen. I virkeligheden er en chokoladebolle bare en up-side-down spandauer, så derfor kaster vi os ud i begge versioner (hvis lysten er der) i den her opskrift.

Spandauere og chokoladeboller - Rimmers Køkken Fantastisk opskrift på Chokoladetemperering i mikroovn - Rimmers Køkken. Der er flere måder at temperere en chokolade på, men basalt set handler det om først at nå op på den temperatur, der får chokoladen til at krystallisere (max temperatur) og dernæst afkøle den til arbejdstemperatur. Chokoladeboller - lækre og luftige Hvem elsker ikke en omgang lækre, luftige og velsmagende chokoladeboller ? You can have Spandauere og chokoladeboller - Rimmers Køkken using 37 ingredients and 17 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Spandauere og chokoladeboller - Rimmers Køkken

  1. You need of Wienerdej:.
  2. Prepare 30 g of gær.
  3. It's 2 of dl vand, iskoldt.
  4. You need 1,5 of dl æg, iskolde.
  5. Prepare 60 g of sukker.
  6. Prepare 10 g of salt.
  7. Prepare 500 of hvedemel, iskoldt.
  8. It's 500 g of smør, koldt.
  9. You need of ....
  10. You need of Æggestrygelse:.
  11. It's 1-2 of æg.
  12. You need 1 of knsp salt.
  13. Prepare 1 spsk of vand.
  14. Prepare of ....
  15. You need of Kagecrème:.
  16. Prepare 5 of dl mælk.
  17. Prepare 2 of æggeblommer.
  18. It's 40 g of maizenamel.
  19. It's 50 g of sukker.
  20. Prepare 2 of tsk vanillesukker (eller 1/2 vanillestang).
  21. It's of ....
  22. It's of Remonce:.
  23. Prepare 150 g of marcipan.
  24. You need 100 g of sukker.
  25. Prepare 100 g of smør, stuetempereret.
  26. It's 2 spsk of mel.
  27. It's of ....
  28. You need of Hindbærsyltetøj:.
  29. You need 125-150 g of frosne hindbær.
  30. It's of Lidt citronsaft.
  31. You need of Syltesukker.
  32. It's of ....
  33. You need of Pynt spandauere:.
  34. Prepare of Hvid glasur.
  35. You need of Mandel- eller hasselnødflager.
  36. Prepare of Pynt chokoladeboller:.
  37. Prepare of Brun glasur.

Den her opskrift giver dig nogle utroligt gode chokoladeboller, og så er det ikke ret svært. Rimmers Køkken was live — at Fru Skov. En af landets fedeste køkkentings- og delikatessebutikker. Husk at køre forbi en dag og bliv fristet over evne.

Spandauere og chokoladeboller - Rimmers Køkken instructions

  1. Når man laver en wienerdej, er der ventetid undervejs, da dejen skal køle ned for hver udrulning. - Brug den til at få lavet vanillecrème, remonce og hindbærsyltetøj.
  2. Placer smørret mellem to stykker bagepapir og bank det med en kagerulle ud i en kvadrat på ca 15 x 15 cm. Læg din smørpakke i køleskab.
  3. Smuldr gæren, det iskolde vand og iskolde æg og tilsæt lidt af melet. Tilsæt sukker og salt og fortsæt nu med at tilsætte melet til den er ved at være godt sammenhængende og smidig. Pas på ikke at give dejen for meget mel.
  4. Drys mel på bordet og rul en kvadrat ud på ca 25 x 25 cm. Læg nu den kolde smør-kvadrat i midten og fold dejens fire siden godt ind over smørret, så det er helt pakket ind. Bank evt forsigtigt, så smørret kommer helt ud i hjørnerne. Børst overskydende mel væk fra dejen og læg på køl 15-30 min. - Det er i øvrigt vigtigt altid at børste den overskydende mel væk - også mellem lagene.
  5. Nu skal vi i gang med den første foldning: Rul dejen ud fra midten i en rektangel, der er ca 1 cm tyk. Du må meget gerne rette dejen ind oppe i hjørnerne, så dejen bliver en pæn rektangel. Single fold: Fold en trediedel in over sig selv. Fold den sidste trediedel ovenpå. Læg på køl i 15-30 min til dejen igen er gennemkold.
  6. Hver gang man starter en ny udrulning og foldning, roterer man lige dejen en halv omgang (90 grader).
  7. Anden foldning: Rul dejen ud fra midten i en rektangel, der er ca 1 cm tyk. Du må meget gerne rette dejen ind oppe i hjørnerne, så dejen bliver en pæn rektangel. Single fold: Fold en trediedel in over sig selv. Fold den sidste trediedel ovenpå. Læg på køl i 15-30 min til dejen igen er gennemkold.
  8. Tredie og sidste foldning: Rul dejen ud fra midten i en rektangel, der er ca 1 cm tyk. Du må meget gerne rette dejen ind oppe i hjørnerne, så dejen bliver en pæn rektangel. Single fold: Fold en trediedel in over sig selv. Fold den sidste trediedel ovenpå. Vi har nu lavet 3 single fold, hvilket giver os en wienerdej på 27 lag. Læg på køl i 15 min til dejen igen er gennemkold.
  9. Kagecrème: Sæt 4 dl mælk til at koge op. - Pisk æggeblommer godt sammen med sukker, vanillesukker/-korn, maizena og 1 dl mælk. - Når mælken koger, tilsættes æggeblandingen. Crèmen piske godt igennem til crèmen tykner. Vær lidt forsigtig med ikke at varme den for meget, da æggeblommerne så vi koagulere. Tag af varmen og smag om al maizenasmagen er væk.
  10. Hæld crèmen op i en flad skål og dæk den med film. Filmen skal helt ned og røre crèmen for at undgå, at den danner skind og kondens. Sættes i køleskab.
  11. Remonce: Brug hænderne til at ælte sukker og marcipan sammen. Tilsæt den stuetempererede smør lidt efter lidt. Du kan også bruge din røremaskine med en k-spade til den opgave.
  12. Hindbærsyltetøj: Kog de frosne hindbær op sammen med lidt citronsaft. Tilsæt lidt syltesukker og smag syltetøjet til til din smag. Jeg kan godt lide den lidt syrlig. Lad den stå og koge lidt in.
  13. Fyld hhv kagecrème og remonce i to sprøjteposer Rul dejen ud i en kvadrat og skær den i 10 x 10 cm kvadrater.
  14. Spandauere: Sprøjt lidt remonce på midten af 8 af kvadraterne og fold hvert hjørne ind mod midten som en kuvert. Læg dem på en bageplade med bagepapir med god afstand og med lukningen opad. Pensl grundigt med din æggestrygelse. Lav en lille fordybning i midten i fyld en lille klat kagecrème eller hindbærsyltetøj i midten. Drys med nøddeflager og lad spandauerne hæve et lunt sted, gerne 1 times tid.
  15. Bages ca 20 min ved 190 grader til de er smukt gyldne. Pyntes med lidt hvid glasur, når de er blevet næsten kolde.
  16. Chokoladeboller: Sprøjt lidt remonce på midten af 8 af kvadraterne og dernæst lidt kagecrème. Fold hvert hjørne ind mod midten og lidt ind over hinanden for at undgå, at fyldet kommer ud. Læg dem på en bageplade med bagepapir med lukningen nedad. Sæt dem lunt en times tid til hævning. Pensl med lidt æggestrygelse.
  17. Bages ca 20 min ved 190 grader til de er smukt gyldne. Pyntes med lidt brun glasur på toppen, når de er blevet næsten kolde.

Disse chokoladeboller er i den lidt tungere ende, men jeg synes virkelig det er lækkert. De er saftige og har en lækker lidt tættere krumme end de chokoladeboller jeg normalt bager. Det gør dog også at de mætter lidt mere, og så kan jeg virkelig godt lide at de får lidt mere smag og struktur fra surdejen. מלונות ליד ‪Rimmers Køkken‬. המחירים הנמוכים ביותר עבור. Bliv inspireret til nyt køkken i forskellige farver og designs fra Epoq. Epoq giver dig muligheden for at tegne dit drømmekøkken.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Recipe: Tasty Æble/rønnebærmarmelade

Recipe: Yummy Rugbrød chip eller rug knækbrød

Recipe: Appetizing Boller med abrikos