How to Cook Delicious Knækbrød på gamle melsorter og med chia frø

Knækbrød på gamle melsorter og med chia frø. De skønneste og syndige choko cookies med poppet quinoa. Opskriften er udviklet af Maria Agerup. Det skal fejres, så derfor har jeg eksperimenteret med en opskrift på sunde Chia knækbrød.

Knækbrød på gamle melsorter og med chia frø Superknækbrød chia er glutenfri, laktosefri og fri for hvedestivelse. Knækbrød er hårdt, tørt brød, en knasende slags rugbrød. Knækbrød kan spises som en del af et måltid, særligt morgenmad og frokost, og som mellemmåltid, med eller uden pålæg. You can cook Knækbrød på gamle melsorter og med chia frø using 11 ingredients and 4 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Knækbrød på gamle melsorter og med chia frø

  1. It's of svejderug.
  2. Prepare of scalinhvede.
  3. It's of ølandshvede.
  4. You need of græskar, solsikke, hørfrø sesamfrø.
  5. Prepare of solsikke.
  6. Prepare of hørfrø.
  7. It's of sesamfrø.
  8. Prepare of chia frø.
  9. It's of dl olie.
  10. It's of tsk salt.
  11. You need of ca. 5,5 - 6 dl vand.

Knækbrød bages som tynde, flade flager, der gives et fintmasket hulmønster ved hjælp af en pigget kagerulle. Bland alle ingrediensene i en bolle og kna til en smidig deig. Del deigen i tre like store deler og kjevle tynt ut på tre bakepapir. Skjær ut til ønsket størrelse på knekkebrødene.

Knækbrød på gamle melsorter og med chia frø instructions

  1. Du kan evt lige komme kerner i foodprocessor og kør puls et par gange - bar så de største kerner knuses - men det skal ikke være fint mel. Det er ikke nødvendigt. Det hele blandes og vand tilsættes - dejen skal ikke være knas tør -den må godt lige være lidt klistret- så gem lidt mel og juster. Dejen kan med fordel laves på røremaskine..
  2. Skær dejen i 3-4 stykker alt efter hvor store dine bageplader er. Rul dejen tyndt ud mellem 2 stykker bagepapir - brug rigeligt mel i udrulningen - og rul tyndt ud! Skær med skarp kniv nogle rids - du skal ikke skære igennem. Man kan vælge at gøre det fint og ens stykker eller bare i forskellige størrelse! - Du kan så nemt knække brødet når det er bagt..
  3. Sæt i ovnen på 200 g og bag i ca. 17-20 min - knækbrødet skal have lidt farve..
  4. Afkøl og bræk i stykker - opbevares i tætsluttet dåser..

Pensle med vann og strø over flaksalt og chiafrø. Stek knekkebrødene midt i ovnen i ca. En nem opskrift på hjemmebagt knækbrød - en favorit for hele familien. Server knækbrød til ostebordet, i madpakken eller til morgenmad. Spare på Organisk Chia Frø ved Navita økologien og andre Rå Fødevarer, Chia Frø og Non-GMO retsmidler på Lucky Vitamin.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Recipe: Tasty Æble/rønnebærmarmelade

Recipe: Yummy Rugbrød chip eller rug knækbrød

Recipe: Appetizing Boller med abrikos