Easiest Way to Prepare Perfect Spanske Rundstykker

Spanske Rundstykker. Spanske rundstykker - bedre end bagerens. Vi har i noget tid eksperimenteret med at finde den ultimative opskrift på spanske rundstykker, og vi er kommet frem til en opskrift, som vi altid bruger nu. Opskrift på sprøde spanske! - Mad for Madelskere.

Spanske Rundstykker Home > Bolle opskrifter > Spanske rundstykker. Istedet for at gå til bageren og købe dine rundstykker dér - hvorfor så ikke lave dem selv, så du ved præcist hvad de er lavet af og hvordan de. Jeg fik lige en lille pause, og fik begyndt at uploade alle de mange NETTO Haul videoer jeg fik optaget i dag. You can have Spanske Rundstykker using 7 ingredients and 6 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Spanske Rundstykker

  1. It's 25 of gr Gær.
  2. It's 3 of dl Vand (lunken).
  3. It's 350-375 of gr Hvedemel.
  4. You need 1 of tsk salt.
  5. You need 3 spsk of Olie.
  6. It's of Pynt.
  7. It's of Sigtet hvedemel.

De bedste hjemmelavede rundstykker med den fine sprøde skorpe (spanske rundstykker). Oversættelse af rundstykke til spansk i dansk-spansk ordbog - Fleste oversættelser, helt gratis. Klassiske rundstykker er: Håndværkere Spanske rundstykker Krummer. Rundstykkene tiner raskt, men kan også tines forsiktig i mikro.

Spanske Rundstykker instructions

  1. Gæren opløses i vandet, melet kommes i lidt af gangen, olie og salt oveni. Dejen æltes godt i ca 10 min, til den føles lækker blød og smidig.
  2. Formes straks til 8 store rundstykker, tildækkes med opklippet frysepose og sættes til hævning på en bageplade med bagepapir. De kan også hæve i ovnen, sæt et fad ind i bunden med kogende vand og rundstykkerne ovenover på bageplade. Jeg kom 5 på en plade og 3 på en anden, men de kunne godt havde været på en.
  3. Hæver lunt i 30 - 40 min.
  4. Pensel med vand el brug en forstøver, drys med hvedemel, men behøves ikke.
  5. Sættes ind i ovnen lige over midten og bages ved 230 gr, over og undervarme i ca 12 - 15 min, til de er flot gyldenbrune. Men hold øje ingen ovne bager ens, du kender din ovn bedst.
  6. Afkøles på rist.

Prøv våre myke og gode rundstykker. Har du plass i fryseboksen er det enkelt å lage dobbel eller trippel porsjon med. Rundstykker er en type gjærbakst som har mange former og fasonger. Disse kan være grove, fine, med frø, med korn, med grønnsaker, og med krydder. Grunnoppskriften baserer seg på mel, gjær, vann, matolje og salt. #rundstykker

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Recipe: Tasty Æble/rønnebærmarmelade

Recipe: Yummy Rugbrød chip eller rug knækbrød

Recipe: Appetizing Boller med abrikos