Recipe: Yummy Rugbrød chip eller rug knækbrød

Rugbrød chip eller rug knækbrød. MAD-BATTLE: Hvem får først spist op? Mikkel skal spise en pose chips. Gorm skal spise den samme mængde energi i rugbrødsmadder og grønt.

Rugbrød chip eller rug knækbrød Her har du de - eltefri focaccia med masse deilig topping. Gjør akkurat som du vil og ha mer eller mindre topping på om du ønsker. Disse knækbrød smager bare meget bedre end dem da kan købe. You can cook Rugbrød chip eller rug knækbrød using 3 ingredients and 3 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Rugbrød chip eller rug knækbrød

  1. It's of Tynde skiver rugbrød af en rest rugbrød.
  2. Prepare of Olivenolie.
  3. Prepare of Flagesalt.

De er meget lette at lave, og hvis der er nogle af kernerne du ikke har eller ikke bryder dig om kan du jo bare udskifte dem med dine favoritter. Olien kan du også bare blande efter smag. Helseklidbrød - havre og rug (fås hos Frk. Skrump, Superbest, Irma og Helsekost) Fiberkiks (med eller uden tranebær, fås i Føtex og Bilka) Finn Crisp Wasa Fibersprø Wasa Rågi Wasa Delikatess Wasa Delikatess Sesam Wasa.

Rugbrød chip eller rug knækbrød step by step

  1. Skær brødet i så tynde skiver som muligt - man kan med fordel bruge en el pålægsmaskine - smuldre brødet lidt og går i stykker - så kan du kalde stykkerne chips og smuldret kan du efter ristning bruge som knas på salat!.
  2. Kom brødet på bagepapir - dup med olie - er du bange for at få for meget olie på, kan du med fordel bruge olie på spray flaske..
  3. Sæt i ovnen ved 175 grader - bage tiden afhænger meget af hvor meget olie og hvor tørt dit brød er - men ca 15-20 min tjek og se og det har farve - det skal være tørt og lidt brunet..

Lækker opskrift på grønkåls-ærtepuré, selleridip og grønsagschips fra DRKs kogeskole i Hobro. Server som en lækker snack eller tilbehør til andet mad. Ristet brød, rugbrød, knækbrød eller fladbrød. De er fantastiske som tilbehør til ostebordet, eller som den lille snack. Her er en opskrift på rugbrødschips.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Recipe: Tasty Æble/rønnebærmarmelade

Recipe: Appetizing Boller med abrikos