Recipe: Tasty Bløde og luftige boller

Bløde og luftige boller. Elsker også bløde og luftige "mormor"-boller, og har lige prøvet en amerikansk opskrift, hvor de skulle pensles med mælk både før og efter bagning. Det er måske til den, bogstaveligtalt, mere tandløse side, da man så ikke får en sprød skorpe, men oplever nogle gange,. Denne opskrift er nem, og den giver flotte og luftige boller.

Bløde og luftige boller Lækre luftige og bløde boller som er nemme at lave for enhver. Jeg skifter som regel med at putte enten gulerødder eller chokolade i. Men bollerne er bestemt også gode uden noget. You can have Bløde og luftige boller using 9 ingredients and 6 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Bløde og luftige boller

  1. It's 500 g of hvedemel (40g+460g).
  2. Prepare 375 g of mælk (200g+175g).
  3. You need 25 g of gær.
  4. It's 1 of æg.
  5. It's 1 of tsk sukker.
  6. You need 1 of tsk salt.
  7. Prepare 1 of tsk kardemomme.
  8. You need 100 g of smør blødt.
  9. Prepare 1 of æg til pensling.

Nemme boller, der smager rigtig godt, får du opskriften på her. Som regel ved du nok godt, hvornår du har brug for boller og har måske tid og overskud nok til at stå i køkkenet og lave dem - dagen før eller samme dag. Nogle bløde, luftige og smørfyldte boller, der kan spises bart som gnavebolle, men som også smager skønt med smør på, især. Inspiration til bløde boller: De allerbedste bamseboller og bløde gulerods boller Opskrift på rosinboller.

Bløde og luftige boller step by step

  1. Bland 200 gram mælk og 40 gram hvedemel i en gryde, pisk det sammen mens du langsomt varmer det op. Pisk indtil det bliver tykt og klistret og lige før kogepunktet. Tag gryden af varmen, og stil den til afkøling..
  2. Hæld 175 g lun mælk op i en røreskål, og opløs gæren i den lune mælk..
  3. Tilsæt æg, sukker, salt, kardemomme, mel og den afkølede jævning. Ælt dejen 10 min på røremaskinen..
  4. Tilsæt det bløde smør, og ælt smøren ind i dejen. Ælt herefter 10 min. igen, eller til dejen slipper skålen..
  5. Form 12-14 boller på 70-80 gram, og lad den hæve 1,5 timer..
  6. Pensel bollerne med æg, og bag dem 12-15 minutter ved 200 grader..

Denne opskrift på rosinboller er pære nem, og det tager ikke bare sekunder at bikse sammen. Denne opskrift på luftige boller er perfekt til morgenmordet, da dejen har en kort hævetid. Bløde og luftige bamseboller, der nemt kan bages en eftermiddag, hvis lysten til lyse boller melder sig. De bløde boller er den perfekte thebolle eller fødselsdagsbolle, som kan gøre enhver lykkeli… Her får du en nem og lækker opskrift på de bedste, store kærnemælksboller, som ikke bliver tørre. Det er helt almindelige hvide boller med kærnemælk, som nogle også kalder for mormorboller, bamseboller eller fødselsdagsboller.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Recipe: Tasty Æble/rønnebærmarmelade

Recipe: Yummy Rugbrød chip eller rug knækbrød

Recipe: Appetizing Boller med abrikos