How to Make Delicious Pomeransmarmelade

Pomeransmarmelade. Skyl frugterne, skær stilk, blomst og urenheder fra. Del frugterne i både og snit derefter på tværs så tyndt som muligt med en skarp kniv. Fjerne alle kernerne, som skal koges for sig selv med lidt vand eller saft.

Pomeransmarmelade En bitter citrusfrugt, man kun kan få i Dette glas med smuk, solskinslysende pomeransmarmelade har jeg fået af professoren i den. Der er pomeranser (ligner appelsiner) hos grønthandleren i årets kolde måneder. Den bittersøde frugt giver en god marmelade-smag. You can cook Pomeransmarmelade using 3 ingredients and 11 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Pomeransmarmelade

  1. Prepare 1 kg of pomeranser økologiske.
  2. It's 1 of stang vanille.
  3. Prepare 1,2 kg of hvidt sukker.

Pomeransmarmelade I, Opskrift, Alletiders, Kogebog Alletiders Kogebog. Min moster som har boet i England i mange år lavede denne marmelade. En bitter citrusfrugt, man kun kan få i kort tid hvert år. Find denne og andre pins på Mad fra Dalsgaard i Skivholme Professorens Pomeransmarmelade.

Pomeransmarmelade instructions

  1. Vask pomeranserne godt..
  2. Skær dem i halve. Fjerne alle kernerne, som skal koges for sig selv med lidt vand eller saft. De indeholder meget pektin til at stivne marmeladen med..
  3. Skær pomeranserne i meget tynde skiver og fjerne yderligere kerner..
  4. Kom kernerne i en lille gryde og hæld lidt vand på og kog ved svag varme under låg..
  5. Kom pomeransskiverne i en gryde og hæld vand på så det dækker og kog så ligeledes ved svag varme og under låg til de er helt møre. Det tager ca 2-3 timer..
  6. Hæld nu kernerne i en sigte og væsken op i gryden med pomeransskiverne..
  7. Tilsæt nu sukkeret og kog videre uden låg..
  8. Når marmeladen har fået den konsistens der er passende ser den flot blank ud..
  9. Hæld den nu på skoldede glas og luk dem til..
  10. Denne marmelade smager skønt sammen med ost og brød, her har jeg serveret den med en kløbenbolle som passer fint i smagen til pomeransen..
  11. Velbekomme og god fornøjelse..

En bitter citrusfrugt, man kun kan. En marmelade hvis smag på én og samme tid rummer duft og aroma af blomstrende appelsintræer, nyreven citrusskal, smagen af mørk og fyldig karamel samt syre og sødme, der får bolsjer og drops til. Pomerans er i sæson nu og det er derfor nu du skal lave den her marmelade. Mrs Pomeranz creates ready-to-wear and made-to-measure dresses inspired by vintage styles. We believe in slow fashion and quality fabrics; in re-imagining mid-century.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Recipe: Tasty Æble/rønnebærmarmelade

Recipe: Yummy Rugbrød chip eller rug knækbrød

Recipe: Appetizing Boller med abrikos