Recipe: Yummy Manakish, libanesisk morgenbrød med tabbouleh

Manakish, libanesisk morgenbrød med tabbouleh. Fantastisk opskrift på Manakish, libanesisk morgenbrød med tabbouleh. Denne ret så jeg på TV i går og fik lyst til at lave den. Har lavet lidt om på Kom alle ingredienserne til dejen i en røreskål og ælt dejen med en håndmixer til glutentrådene er blevet seje og stil den til hævning til den er hævet godt op.

Manakish, libanesisk morgenbrød med tabbouleh Har lavet lidt om på opskrifterne. Lebanon: The Cookbook : Mezze, Manakish and Tabbouleh. Tabbouleh är en av mina personliga favoriträtter när det kommer till libanesisk mat. You can cook Manakish, libanesisk morgenbrød med tabbouleh using 31 ingredients and 6 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Manakish, libanesisk morgenbrød med tabbouleh

  1. You need 250 g of hvedemel.
  2. It's 10 g of gær.
  3. You need 1/2 of tsk salt.
  4. You need 2 1/2 spsk of havregryn.
  5. You need 2 spsk of olivenolie.
  6. It's 2 1/2 spsk of hvedesurdej eller yoghurt.
  7. Prepare 1,4 of dl vand.
  8. It's of Til ostefyld:.
  9. It's 125 g of revet ost, mild havarti fx.
  10. Prepare 75 g of bøffelmozarella.
  11. Prepare of Lidt sumak, krydderi fra Mellemøsten.
  12. Prepare of Krydderfyld:.
  13. It's 3 1/2 spsk of zaatar-krydderi ( arabisk krydderiblanding af citrontimian, salt og sumak.
  14. It's 1 spsk of olivenolie.
  15. You need of Pynt:.
  16. Prepare of Rucola.
  17. You need of Tabbouleh:.
  18. It's 1 of dl couscous.
  19. Prepare 2 of dl vand.
  20. It's of Lidt salt.
  21. Prepare 1 håndfuld of persille.
  22. It's 1 håndfuld of arabisk mynte.
  23. Prepare 1 of snackagurk.
  24. You need 3 of radiser.
  25. Prepare 1 of tomat.
  26. Prepare 1 of springløg.
  27. It's 1/2 of rød snack-peber.
  28. You need 4 of jalapenochili.
  29. You need of Citronsaft af 1/2 citron.
  30. It's 1/2 of dl olivenolie.
  31. You need 1 of tsk stødt spidskommen.

Det är en salad gjord på persilja, mint, färska tomater, lök Manakish är gjord av bröd toppat med timjan, sesamfrön, sumac och olivolja. Tillsätt citron och tomater och koka ett par minuter till. Koka bulgurn i vatten och grönsaksbuljong enligt anvisningen på förpackningen. Garnera med sumak, granatäppelsirap, rostade valnötter.

Manakish, libanesisk morgenbrød med tabbouleh step by step

  1. Kom alle ingredienserne til dejen i en røreskål og ælt dejen med en håndmixer til glutentrådene er blevet seje og stil den til hævning til den er hævet godt op. Kom mel på køkkenbordet og hæld dejen ud på bordet. Del den i 8 boller på 2 stk bagefolie..
  2. Pres bollerne flad med fingrene og kom ostetopping på de 4 af de flade dejplader. Bland sumak, salt og citrontimian på en tallerken eller en skål..
  3. Sumak er en middelhavsbusk som giver små frugter der i tørret tilstand smager citrusagtigt. Bærrene er røde. http://www.fuglebjerggaard.dk/krydderier/opskrifter/sumak.html. Kom blandingen på dejpladerne, læg lidt tomat og hvidløg samt bøffelmozarella ovenpå og stæk med lidt olivenolie..
  4. Lad brødene stå og hæve 1/2 time mens ovnen varmes op til 300 grader, jeg har en diabolostålplade som jeg lægger på risten nederst i ovnen, så den bliver meget varm som en pizzaovn. Jeg har 2 pizzaspader som jeg lægger brødene på bagefolie på så de er lette af skubbe ind i ovnen på stålpladen.Bages af 2 omgange i ca 7 minutter til de er sprøde og gyldne. Jeg skruede ned til 250 grader varmluft da brødene var kommet i ovnen..
  5. Læg ingredienserne til tabboulehen frem, kom couscous i en skål og hæld kogende vand på dem og lad dem trække 5 minutter til væsken et opsuget.Hak alle grøntsagerne fint og hak persille og mynte i en persillehakker og blad det hele sammen i en skål.tilsæt, salt, spidskommen og olivenolie og bland det godt..
  6. Server tabboulehen sammen med de varme brød, kan serveres som frokost eller aftensmad, i Libanon spises det som morgenmad..

Tabbouleh Finhacka allting och blanda ihop i en stor skål. När du använder en så finmalen bulgur behöver du inte koka den innan. Den kommer suga åt sig av vätskan från tomaterna och citronen. Tabbouleh er en skøn libanesisk ret, som er perfekt at servere sammen med ost og oliven eller som tilbehør til hovedretten. Tabbouleh er en aromatisk salat med persille og mynte.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Recipe: Tasty Æble/rønnebærmarmelade

Recipe: Yummy Rugbrød chip eller rug knækbrød

Recipe: Appetizing Boller med abrikos