How to Make Appetizing Rosenblade fra hybenrose marmelade

Rosenblade fra hybenrose marmelade. Fantastisk opskrift på Rosenblade fra hybenrose marmelade. Hybenroserne blomstere og de dufter - de smager herligt i marmelade. www.chiahealth.dk. Rosenblade fra hybenrose marmelade Opskrift af dorthe anneberg.

Rosenblade fra hybenrose marmelade Syltede rosenblade af hybenrose Opskrift af dorthe anneberg. Fantastisk opskrift på Syltede rosenblade af hybenrose. Jeg fik plukket så mange rosen blade, at der også blev nok til at sylte. You can cook Rosenblade fra hybenrose marmelade using 6 ingredients and 2 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Rosenblade fra hybenrose marmelade

  1. Prepare of ca. 3-4 dl rosenblade, hybenrose.
  2. Prepare 2 of dl vand - har du rabarbersaft eller vædde fra rabarberkompotten så erstat den ene dl vand med dette.
  3. It's 2,5 of dl sukker reducer sukkermængden til 1 dl sukker hvis du bruger vædde fra rabarber eller sødet saft.
  4. It's 3 spsk of sukker.
  5. You need 1 spsk of sukker.
  6. Prepare 1 of tsk økologisk melatin til marmelade.

De skal bruges som pynt i salat. www.chiahealth.dk. Vores frysetørrede og konserverede rosenblade er ægte rosenblade. Vores moderne teknikker gør det muligt, at man kan have glæde af dette smukke produkt i meget længere tid, uden at bladene mister deres naturlige og silkebløde karakter. Den lange holdbarhed resulterer i, at du - i modsætning til.

Rosenblade fra hybenrose marmelade step by step

  1. Kom vand og rabarbersaft i en gryde sammen med rosenbladene. Kog igennem i små 10 min. Tilsæt sukker og citronsaft. Kog igennem i yderligere ca. 10 min. Rør 1 spsk sukker med 1 tsk melatin og tilsæt. Rør godt rundt så det her helt opløst..
  2. Kom marmeladen på skoldede rengjorte glas..

Rosen blomstrer i juni-juli med mellemstore halvfyldte blomster i mørk purpurrød med stærk duft. 'Conditorum' eller konditor-rosen, som den hedder på tysk, har fået sit navn fordi den er velegnet til marmelade, gele, kandiserede rosenblade, potpourri og salver. Syltede rosenblade af hybenrose Opskrift af dorthe anneberg. Fantastisk opskrift på Syltede rosenblade af hybenrose. Jeg fik plukket så mange rosen blade, at der også blev nok til at sylte. Både hybenrosens kronblade og frugt kan anvendes i madlavningen.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Recipe: Tasty Æble/rønnebærmarmelade

Recipe: Yummy Rugbrød chip eller rug knækbrød

Recipe: Appetizing Boller med abrikos