Easiest Way to Prepare Yummy Bergamottesyltetøj med mandler og appelsinsaft

Bergamottesyltetøj med mandler og appelsinsaft. Vask bergamotterne og skær skrællen af med en tyndskræller, der må ikke være noget af det hvide bitre tilbage. pres saften ud af en af bargamotterne og fjern. See recipes for Risengrød med vanilje og bergamottesyltetøj too. Snit spidskålen helt fint — gerne på et mandolinjern.

Bergamottesyltetøj med mandler og appelsinsaft Rør om et par ganger under stekingen, og klem gjerne litt appelsinsaft over. Pisk æggeblommer og sukker tykt og skummende. Pisk fløden stiv og bland den med æggemassen. You can cook Bergamottesyltetøj med mandler og appelsinsaft using 5 ingredients and 6 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Bergamottesyltetøj med mandler og appelsinsaft

  1. You need 6 of økologiske bergamotter.
  2. You need of Saft af 2 store økologiske appelsiner.
  3. You need 650 g of rørsukker.
  4. It's 1/2 of stang vanilje.
  5. You need 1 håndfuld of mandler.

Jeg smuttede mandlerne først, isen var ikke spor harsk. Kan også med fordel laves uden mandler. Skal bestemt snart laves igen, men da med lidt amaretto i. Opskrift på urtesalat med krydderurter, grønne asparges og sprøde mandelflager - Server salaten som skønt tilbehør til al mad

Bergamottesyltetøj med mandler og appelsinsaft instructions

  1. Vask bergamotterne og skær skrællen af med en tyndskræller, der må ikke være noget af det hvide bitre tilbage. pres saften ud af en af bargamotterne og fjern kerner og hæld den ovenpå skrællerne i en gryde og kog op og lad simre på et lille blus for at mørne skrællerne..
  2. Fjern alt det hvide fra bergamotterne og skær dem i fileter ved at bruge en skarp kniv. Pres saften fra de efterladte hinder og frugtkød ned i gryden..
  3. Kom nu fileterne og vaniljen i gryden og bring det i kog. Skru ned, læg låg på og lad det koge i et par timer. Kom mandlerne i en gryde og giv det et opkog..
  4. Smut mandlerne og hak dem groft. Pres saften af de 2 store appelsiner og tilsæt saften til bergamottesyltetøjet..
  5. Tilsæt nu rørsukkeret og lad det koge ind til passende konsistens. Tilsæt til sidst de hakkede mandler og smag til..
  6. Hæld syltetøjet på skoldede glas og luk dem straks. Da der ikke er konserveringsmiddel på opbevares de i køleskabet. Syltetøjet har en meget aromatisk smag af bergamotte og skal doseres med måde. Kan også anvendes i en fromage eller smøres i et meget tyndt lag på en æbletærte..

Fordel dressingen over salaten, drys den med mandler og pynt med tallerkensmækkere og friskrevet citronskal. Dejlig skærekage med appelsin og mandler. Bland hvedemel og bagepulver, og vend det i kagen sammen med appelsinsaft og de øvrige ingredienser. Hæld dejen i en smurt sandkageform (eller foret med bagepapir), ca. Opskriften på verdens bedste hvidløgsflutes med mozzarella og feta er lynhurtigt blevet en af de mest populære på domænet.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Recipe: Tasty Æble/rønnebærmarmelade

Recipe: Yummy Rugbrød chip eller rug knækbrød

Recipe: Appetizing Boller med abrikos