Easiest Way to Make Tasty Boller uden hvede med masser af kerner#fof#my

Boller uden hvede med masser af kerner#fof#my. Rør gæren ud i lunkent vand. Opskrift på sunde luftige boller med masser af kerner og kort hævning - Bagehimlen.dk. Det her har jeg længe gået og drømt om: Kanelsnegle med masser af dejligt fyld, en svampet dej og ingen tørre kanter.

Boller uden hvede med masser af kerner#fof#my Det er nemt at bage sit eget fantastiske rugbrød med surdej og masser af kerner. Nem og lækker opskrift på sunde boller med masser af kerner. De er sprøde udvendigt og svampede indvendigt. You can cook Boller uden hvede med masser af kerner#fof#my using 12 ingredients and 5 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Boller uden hvede med masser af kerner#fof#my

  1. Prepare of dl lunkent vand.
  2. Prepare of gær.
  3. Prepare of Fiberhusk.
  4. Prepare of tsk salt.
  5. You need of dl olie.
  6. It's of dl solsikkekerner.
  7. Prepare of dl græskarkerner.
  8. It's of dl hørfrø.
  9. It's of dl hirseflager.
  10. It's of dl fuldkornsrismel.
  11. You need of dl boghvedemel.
  12. Prepare of dl majsstivelse.

Drys de sidste kerner ud ovenpå dejen. Tag lidt mel på fingrene og fordel dejen (eller brug en kagerulle) så den får den tykkelse, som du vil skære boller ud af. Saftige rugbrød med masser af kerner. Rugbrød der ikke blev tørre og tunge som mursten.

Boller uden hvede med masser af kerner#fof#my instructions

  1. Rør gæren ud i lunkent vand. Tilsæt Fiberhusk og rør massen på høj hastighed til massen stadig ser våd ud men ikke hænger fast på fingeren når du røre ved den. Lad massen stå og hvile i ca 10 min..
  2. Rist i mellemtiden kernerne på bageplade i ovnen ved 150* i ca 20 min. Rør engang imellem. Pas på de ikke bliver mørke..
  3. Bland meltyperne sammen med salt og halvdelen af kernerne. Rør melet i massen lidt ad gangen. Sørg for at alt melet er godt rørt ud før det næste tilsættes. Tilsæt olien sammen med melet. Rør dejen i 10 min på høj hastighed. Dejen skal nu hæve tildækket i 30 min et lunt sted..
  4. Form bollerne, brug evt lidt vand på hænderne så dejen ikke klistre alt for meget. Drys med de resterende kerner. Lad bollerne efterhæve tildækket i yderligere 25 min..
  5. Forvarm ovnen på 230* varmluft og bag bollerne i ca. 25 - 30 min til bollerne lyder hult. Vent med at skære bollerne til de er næsten kolde..

Brødene pensles med vand og drysses med kerner, f.eks. græskarkerner, sesamkerner, bygflager eller måske Du kan også få hvede-tørsur det er til hvedebrød, boller m.m. Fiberrige kerneboller│Boller med masser af fibre. Nemme kerneboller med gulerod er nemlig lige i Daniels ånd. De er svampede og lækre, og smager virkelig bare GODT! Hvid hvede er virkelig god til at bidrage med fuldkorn.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Recipe: Tasty Æble/rønnebærmarmelade

Recipe: Yummy Rugbrød chip eller rug knækbrød

Recipe: Appetizing Boller med abrikos