Recipe: Yummy Briochebrød eller boller

Briochebrød eller boller. Bland mel, salt og sukker, smuldr gær heri — tilsæt æggene — rør/ælt godt- lad være med at komme mere mel i det skal nok blive godt! når dejen. Fantastisk opskrift på Briochebrød eller boller. Brioche brødet hører hos mig til hvis der er store middage, man kan servere til forretter uden at der skal smør på bordet.

Briochebrød eller boller Vil du have lækkert hverdagsbrød så med her Madfar's Bondebrød. Nyd dine brioche boller præcis som de er, eller brug dem som en fantastisk burgerbolle. Dine brioche boller vil være store og luftige, når de tages ud fra ovnen. You can have Briochebrød eller boller using 7 ingredients and 3 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Briochebrød eller boller

  1. Prepare 250 g of smør - stuetemperatur.
  2. Prepare 525 g of hvedemel.
  3. You need 40 g of sukker.
  4. Prepare 15 of gær.
  5. Prepare 1 of tsk salt.
  6. You need 6 of store æg - vej med skal ca. 380 g.
  7. Prepare 1 of æg til pensling.

Når de køler af, så vil de falde en. Fantastisk opskrift på Briochebrød eller boller. Brioche brødet hører hos mig til hvis der er store middage, man kan servere til forretter uden at der skal smør på bordet. Brioche burgerboller er let søde i smagen og meget smukke og gyldne.

Briochebrød eller boller step by step

  1. Bland mel, salt og sukker, smuldr gær heri - tilsæt æggene - rør/ælt godt- lad være med at komme mere mel i det skal nok blive godt! når dejen samler sig, så tilsæt smør, skær det evt. i små tern. Smørret indarbejdes i dejen og når du har æltet 5-8 min- form til kugle og lad dejen hvile i skålen i ca 1-2 timer - mere tid hvis æggene var køleskabskolde. Sæt i køleskab i ca 12-14 timer. Du kan også lade hæve ved stuetemperatur - til dobbelt størrelse ca. 2-3 timer..
  2. Tag dejen ud af køleskab og lad stå på køkkenbord i ca. 1 time - drys mel på bordet og del i ikke for store boller boller. Læg i muffin forme og eller brødform. Tildæk og lad efterhæve i ca. 1-2 timer..
  3. Pensl med sammenpisket - sæt i ovnen 190 grader -10 min - skru ned til 180 og bag i ca. 20-25 min..

Brioche burgerboller kan du bruge alle de steder, hvor du ville bruge almindelige burgerboller. Brioche boller er nok en af mine helt store favoritter! Så bløde, luftige og fyldt med smør og helt perfekte. Drys med den sprøde, karamelliserede brioche og kom den fyldige sabayonne over. Briochebrød eller boller - godt til forretter.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Recipe: Tasty Æble/rønnebærmarmelade

Recipe: Yummy Rugbrød chip eller rug knækbrød

Recipe: Appetizing Boller med abrikos