Recipe: Perfect Spansk kartoffelomelet

Spansk kartoffelomelet. Du er her: Forside > Spansk kartoffel omelet. Omelet, spansk, kartoffel - hent dette royalty-fri Stock-foto på sekunder. Fordel æggemassen ud over kartoffel/løgblandingen på panden ved middelvarme og lad.

Spansk kartoffelomelet Opskrift på en spansk klassiker - Tortilla Española, en spansk omelet. Den er uundværlig på et Det er i al sin enkelthed en tyk, smagfuld omelet fyldt med løg og kartofler. Man får den ofte serveret som. You can have Spansk kartoffelomelet using 11 ingredients and 2 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Spansk kartoffelomelet

  1. You need of kogte kartofler.
  2. Prepare of smør.
  3. It's of olivenolie.
  4. It's of æg.
  5. You need of Lidt friske ærter.
  6. You need of Lidt rød chili.
  7. It's of piskefløde.
  8. You need of Salt og peber.
  9. It's of Masser af basilikum.
  10. Prepare of Tilbehør:.
  11. Prepare of Baguette.

Brug spatelen til at forme omelet på omelet. Chorizo pølse - Skiv en spansk chorizo pølse og tilsæt til kartoffel og løg blanding efter stegning. Vi har endnu engang lavet den klassiske spanske tortilla, som er en omelet med kartofler- og løgskiver. Denne gang er den endnu bedre!

Spansk kartoffelomelet step by step

  1. Skær kartoflerne i tern og brun dem på en pande i halvt smør og halvt olivenolie sammen med ærterne og chilien. Røst dem rundt så de er brune på alle sider. Pisk æg, fløde, salt og peber sammen og hæld det over kartoflerne og lad det blive cremet stift..
  2. Del omeletten i 2 halve og kom masser af basilikum over og server med baguette til..

For os er denne ret blevet en fast del af tapasbordet. Download dette gratis billede af Tortilla Spansk Kartoffel Omelet fra Pixabays store bibliotek af public domain billeder og videoer. Varme den resterende olie på panden og kpm kartoffel blandingen på. En klassisk spansk omelet med kartofler, æg, olivenolie, salt og peber. Desuden tilsat til hakket løg og hvidløg.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Recipe: Tasty Æble/rønnebærmarmelade

Recipe: Yummy Rugbrød chip eller rug knækbrød

Recipe: Appetizing Boller med abrikos