How to Make Tasty Pomeransmarmelade

Pomeransmarmelade. Skyl frugterne, skær stilk, blomst og urenheder fra. Del frugterne i både og snit derefter på tværs så tyndt som muligt med en skarp kniv. Fjerne alle kernerne, som skal koges for sig selv med lidt vand eller saft.

Pomeransmarmelade En bitter citrusfrugt, man kun kan få i Dette glas med smuk, solskinslysende pomeransmarmelade har jeg fået af professoren i den. Der er pomeranser (ligner appelsiner) hos grønthandleren i årets kolde måneder. Den bittersøde frugt giver en god marmelade-smag. You can have Pomeransmarmelade using 3 ingredients and 9 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Pomeransmarmelade

  1. Prepare 4 of pomeranser.
  2. It's 3/4 of l vand.
  3. It's 750 g of sukker.

Pomeransmarmelade I, Opskrift, Alletiders, Kogebog Alletiders Kogebog. Min moster som har boet i England i mange år lavede denne marmelade. En bitter citrusfrugt, man kun kan få i kort tid hvert år. Find denne og andre pins på Mad fra Dalsgaard i Skivholme Professorens Pomeransmarmelade.

Pomeransmarmelade step by step

  1. Skyl frugterne, skær stilk, blomst og urenheder fra..
  2. Del frugterne i både og snit derefter på tværs så tyndt som muligt med en skarp kniv. Kernerne lægges til side, og kan evt. kogea med i tefilter, der tages op til sidst..
  3. Lad de udskårne frugter stå dækket med vand i en tildækket skål i mindst 12 timer. Dette trin er meget vigtigt for at blødgøre skallerne og udtrække pektin..
  4. Kog frugten med udblødningsvandet i 40 minutter. Der kan evt. suppleres med ekstra vand, så det dækker. Brug en meget stor gryde..
  5. Tilsæt sukkeret og lad det koge med i 10 minutter..
  6. Kontroller at marmeladen er i stand til at gelere ved at se om en skefuld bredt ud på en kold tallerken stivner. Gør den ikke det, så kog videre, og tilsæt evt. mere sukker. Hvis der er brugt pose med kerner, er det nu, den skal op..
  7. Tilsæt evt. konserveringsmiddel når gryden er gået af kog..
  8. Fyld den varme marmelade på skoldede glas, og luk med det samme..
  9. Smager godt på scones, ristet brød mm..

En bitter citrusfrugt, man kun kan. En marmelade hvis smag på én og samme tid rummer duft og aroma af blomstrende appelsintræer, nyreven citrusskal, smagen af mørk og fyldig karamel samt syre og sødme, der får bolsjer og drops til. Pomerans er i sæson nu og det er derfor nu du skal lave den her marmelade. Mrs Pomeranz creates ready-to-wear and made-to-measure dresses inspired by vintage styles. We believe in slow fashion and quality fabrics; in re-imagining mid-century.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Recipe: Tasty Æble/rønnebærmarmelade

Recipe: Yummy Rugbrød chip eller rug knækbrød

Recipe: Appetizing Boller med abrikos