How to Cook Delicious Æbleboller med rosiner og kardemomme

Æbleboller med rosiner og kardemomme. Dejlige teboller med en behagelig smag af kardemomme og søde rosiner. De passer perfekt til varm chokolade til en fødselsdagsfest. En lækker og traditionel tebolle krydret med rosiner.

Æbleboller med rosiner og kardemomme De har smag og saft fra æblerne og knas fra nødderne samt et hint af kardemomme og et. Klassiske æbleboller med lidt hjælp fra Danerolles! Vi tilsætter kanel, rosiner, dadler, valnødder og vanilje til opskriften for at lave dem ekstra lækre! You can have Æbleboller med rosiner og kardemomme using 12 ingredients and 7 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Æbleboller med rosiner og kardemomme

  1. You need of smør.
  2. It's of dl letmælk.
  3. It's of gær.
  4. It's of æble.
  5. Prepare of rosiner (eller tranebær).
  6. You need of rørsukker.
  7. You need of tsk. salt.
  8. It's of tsk. kardemomme.
  9. You need of æg.
  10. Prepare of speltmel.
  11. Prepare of Ca. 375 g hvedemel (gerne manitoba).
  12. You need of æg (til pensling).

Med lidt hjælp og lykke fra en dåse, kan du nemt bage disse friske æbleboller med valnødder og dadler. Kom smør i sammen med sukker, kardemomme og æg. Bland det hele godt rundt, og kom melet i, slå dejen sammen. Smør en springform, og fyld dejen heri, stil kagen til hævning på et lunt.

Æbleboller med rosiner og kardemomme instructions

  1. Smelt smørret i en gryde. Hæld mælken i, og opløs gæren heri. Tilsæt skrællet, revet æble, rosiner, rørsukker, salt, kardemomme og æg. Tilsæt speltmel og hvedemel, og ælt dejen sammen..
  2. Lad dejen hæve tildækket i 1 time..
  3. Form dejen til 15 boller med 2 spiseskeer. Sæt dem på bageplader med bagepapir..
  4. Lad bollerne efterhæve i 15 min..
  5. Pensl bollerne med sammenpisket æg..
  6. Bag bollerne ved 200 grader (evt. ved damp - eller smid en kop koldt vand i bunden, og luk straks ovndøren) i ca. 15 min., til de er gyldne..
  7. Bollerne kan sagtens fryses..

Få opskriften på de lækreste æblebrud med kanel, rosiner og hasselnødder. I køkkenmaskineskålen piskes æg med salt, kardemomme, sukker og kanel. Disse luftige æbleboller med et strejf af kardemomme egner sig perfekt til eftermiddagskaffen eller som en lækker overraskelse i madpakken. Bollerne får en dejlig sødme fra æblerne og gør dem til et hit hos både store og små. #boller #sødeboller #æbleboller #bagning. Skold sylteglassene, og skyl dem eventuelt med atamon, før du hælder marmeladen i.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Recipe: Tasty Æble/rønnebærmarmelade

Recipe: Yummy Rugbrød chip eller rug knækbrød

Recipe: Appetizing Boller med abrikos