Recipe: Tasty Kvædemarmelade

Kvædemarmelade. Kvædemarmelade med vanilje Få den stenhårde frugt til at blive velsmagende! Den søde tand, Det lette og Opskrift Kvæden er lidt en interessant frugt i manges haver, som man måske ikke helt ved, hvad man skal gøre med.

Kvædemarmelade Kom kvædestykkerne i en gryde, og hæld vand over, så det dækker. Tag frugten op af vandet, og fjern skræl og kernehus. Gem ½ liter af kogevandet, kassér resten. You can cook Kvædemarmelade using 3 ingredients and 5 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Kvædemarmelade

  1. You need 1 kg of kvæder.
  2. Prepare 500 g of sukker.
  3. Prepare of Saft af to citroner.

Skræl kvæderne og skær dem i kvarte. Kvædemarmelade Af en eller anden grund har kvæder fået oparbejdet sig et mytisk ry. Måske hænger det sammen med at de er svære at få fat i (det er nu ikke er så svært endda). Det kan også være fordi de efter sigende kan parfumere en hel stue med deres duft.

Kvædemarmelade instructions

  1. Vask kvæderne og skræl dem. Fjern blomst og kærnehus og skær kvæderne i mindre stykker..
  2. Kog kvæderne i vand, der lige dækker, i 1½ time..
  3. Sigt ca halvdelen af vandet fra..
  4. Tilsæt sukker og citronsaft og kog igen, ½ time..
  5. Blend marmeladen efter smag og kom den på skoldede glas..

Fremgangsmåde til kvædemarmelade Skræl kvæderne, halvér dem og fjern kernehuset. Hæld dem i en gryde og tilsæt vand, så det knap dækker. Tag gryden fra varmen, drys sukkeret over og lad det stå køligt til næste dag. Vask kvæderne og tør dem så evt. fnuller kommer af. Skær kvæderne i kvarte og fjern kernehus og blomst.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Recipe: Tasty Æble/rønnebærmarmelade

Recipe: Yummy Rugbrød chip eller rug knækbrød

Recipe: Appetizing Boller med abrikos