How to Make Tasty Koldhævede morgenboller

Koldhævede morgenboller. Thomas fra Baregomad.dk Kan du dufte det? Duften af friskbagt morgenbrød begynder så småt at hænge i luften, imens kaffemaskinen står og brummer ovre i. De her morgenboller er uden kerner, men du kan sagtens tilføje lidt hørfrø, græskarkerner eller solsikkekerner til dejen.

Koldhævede morgenboller Du kan variere bollernes smag med forskellige drys, eller prøv at bage et brød af blandingen. Da jeg vågnede i nat ved at regnen trommede mod taget og slog mod ruderne, imens lynene glimtede og tordenen rumlede i baggrunden, blev jeg ekstra glad for. Vi har efterhånden utrolig mange udgaver af lækre morgenboller her på bloggen. You can cook Koldhævede morgenboller using 5 ingredients and 14 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Koldhævede morgenboller

  1. Prepare of hvedemel.
  2. It's of sirup eller honning.
  3. You need of tørgær.
  4. You need of dl lunken vand.
  5. Prepare of tsk salt.

Da vi lagde et billede af disse ud på instagram for et par weekender. Kom det lunkne vand i en stor skål og opløs gæren heri. Nemme koldhævede boller til morgenbordet" by Food TV on Vimeo, the home for high quality videos and the people who love them. Lette koldhævede morgenboller - De bedste

Koldhævede morgenboller step by step

  1. Opløs gæren i vandet og tilsæt sirup/ honning..
  2. Bland mel og salt sammen og kom det i gærblandingen lidt af gangen..
  3. Dejen vil være meget flydende og ikke ligne en normal bolledej..
  4. Kom et viskestykke over skålen og lad den stå i 15min..
  5. Brug nu en elpisker eller røremaskine me dejkroge til at røre dejen med..
  6. Bliv ved i ca 10min..
  7. Blandingen vil stadig være rimelig flydende, men der skal stadig være en lille forskel at se..
  8. Kom film og et viskestykke over skålen og sæt den i køleskabet til næste dag..
  9. Inden du begynder at lave bollerne, skal ovnen tændes på 250 C varmluft. Bagepladen skal ind med det samme..
  10. Gør 2 stykker bagepapir klar på køkkenbordet..
  11. Kom lidt mel eller blendede havreklid ud på bordet..
  12. Hæld dejen ud på bordet..
  13. Dej dejen i 12- 14 boller. Bollerne vil se rimelig falde ud, men de hæver op i ovnen..
  14. Kom bagepapiret over på den varme bageplade og giv dem 12 min i ovnen..

Mummum.dk. · En nem opskrift på lækre morgenboller, som er lavet på en koldhævet dej. De er svampede og holder sig gode længe. Deraf navnet koldhævede morgenboller. sådan laver du morgenboller allerede aftenen før : Kom vandet i en røreskål og opløs gæren i vandet. Tilsæt mel (hvede- og durum) og salt. Koldhævede boller er nemme, saftige og med sprød skorpe.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Recipe: Tasty Æble/rønnebærmarmelade

Recipe: Yummy Rugbrød chip eller rug knækbrød

Recipe: Appetizing Boller med abrikos