How to Make Appetizing Palæo knækbrød eller stenalder knækbrød

Palæo knækbrød eller stenalder knækbrød. Pisk æg og vand sammen I en skål — tilsæt resten af ingredienserne og rør rundt. En opskrift på knækbrød uden mel, æg eller olie. Lækker snack med en masse frø og kerner.

Palæo knækbrød eller stenalder knækbrød Kan nydes uanset om du er på palæo diæt eller ej. Palæo knækbrød Jeg fortsatte i aftes med at bage efter Palæo principper. Knækbrød af kerner.hurra hvor det smager godt. You can have Palæo knækbrød eller stenalder knækbrød using 8 ingredients and 4 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Palæo knækbrød eller stenalder knækbrød

  1. It's 1 of dl sesamfrø.
  2. You need 1 of dl græskarkerner.
  3. Prepare 1 of dl solsikkeker.
  4. You need 1,5 of dl hørfrø.
  5. You need 0,5 of dl chiafrø.
  6. You need 2 of tsk salt.
  7. Prepare 1 of æg.
  8. You need 1,5 of dl vand.

Og et hit at jeg glemte saltet. Palæo eller stenalderkost er en speciel diæt, hvor man spiser som i stenalderen. Du kan blive klogere på den særlige kost her og lære mere om, hvad man I palæo går man tilbage til sine rødder og skærer alle forarbejdede fødevarer fra. Denne type kost kaldes også stenalderkost eller stenaldermad.

Palæo knækbrød eller stenalder knækbrød step by step

  1. Pisk æg og vand sammen I en skål - tilsæt resten af ingredienserne og rør rundt..
  2. Jeg Bager 2 plader - så halvdelen kommes på bagepapir læg et stykke bagepapir over og rul ud. Gør det samme med den anden portion dej..
  3. Bag I ovnen ved 180 g i ca 25 min.
  4. Afkøl og bræk i mindre stykker - opbevares I tætlukket kagedåse..

Hæld alle kerner i og rør det rundt med en ske. Hæld blandingen ud på en silicone måtte eller et bagepapir. Opskrift på lækkert stenalder knækbrød uden mel og mælkeprodukter. Det er super let at lave - opskriften minder lidt om stenalderbrød - bare uden æg. Alle ingredienser blandes sammen i en skål - dejen skal kunne samles - men må gerne være blød i det.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Recipe: Tasty Æble/rønnebærmarmelade

Recipe: Yummy Rugbrød chip eller rug knækbrød

Recipe: Appetizing Boller med abrikos