Easiest Way to Prepare Tasty Briocheboller og briochebrød

Briocheboller og briochebrød. See recipes for Smørristet briochebolle med stegte kantareller og persille too. See recipes for Briochebrød eller boller too. Brioche brødet hører hos mig til hvis der er store middage, man kan servere til forretter uden at der skal smør på bordet.

Briocheboller og briochebrød Brioche burgerboller er let søde i smagen og meget smukke og gyldne. Briocheboller er den ultimative burgerbolle, hvis du spørger mig. Det er en bolle der virkelig er blevet populær i Danmark. You can have Briocheboller og briochebrød using 13 ingredients and 10 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Briocheboller og briochebrød

  1. You need of Surdej:.
  2. You need 125 g of manitobahvedemel.
  3. Prepare 10 g of økologisk gær.
  4. You need 3/4 of dl vand.
  5. Prepare of Briochedej:.
  6. You need 500 g of manitobahvedemel.
  7. Prepare 12 g of salt.
  8. It's 6 of æg.
  9. You need 250 g of smør.
  10. It's 1/2 of dl sødmælk.
  11. It's 50 g of sukker.
  12. You need of Til pensling:.
  13. Prepare of Sammenpisket æg.

En brioche er en klassisk, fransk bolle, der er bagt med masser af smør og æg. Det gør bollen lys, luftig og så fuld af smag. Brioche er et brød med fransk opprinnelse med et høyt innhold av egg og smør. Nydelig til supper, salater eller til ost.

Briocheboller og briochebrød step by step

  1. 1. Dag laves surdejen ved at ælte ingredienserne sammen som til en lind dej og sæt på køl til næste dag.
  2. Til selve briochedejen æltes grundigt mel, mælk salt og æg til en smidig dej på en røremaskine. Derefter æltes det bløde smør ind i dejen. Når den igen er blevet sej kommes sukkeret i og der æltes videre. Surdejen, som er taget ud af køleskabet et par timer før, blandes nu i briochedejen og æltes godt sammen..
  3. Nu stilles dejen til hævning og hæver 2 -3 timer med et fugtigt klæde eller et låg på så der ikke dannes skorpe..
  4. Dejen hældes nu ud på køkkenbordet uden at presse al luften ud ag dejen..
  5. Der formes nu 20 boller med en lille bolle oveni og 4 større boller lægges i en smurt sandkageform således at bollerne næsten rører hinanden. Alt pensles med sammenpisket æg..
  6. Når boller og brødet er hævet dobbelt op tændes ovnen på 190 grader varmluft og dampfunktion hvis din ovn har det program, ellers bare varmluft så du kan bage begge dele samtidig..
  7. Efter 10 minutter var briocherne færdige og gyldne. Brødet fik 5 minutter længere, blev taget ud af formen og bagt 3 minutter mere. Nu var det også gyldent og sprødt over det hele..
  8. Briocherne og brødet er velegnet til at blive frosset hvis man ikke skal bruge det hele..
  9. Briocherne er meget luftige og nærmest kageagtige. De smager skønt med smør og calamondinsyltetøj. De er også velegnede til at spise sammen med foie gras hvis man kan lide det..
  10. Velbekomme og god fornøjelse..

Fantastisk opskrift på Briocheboller og briochebrød. Elsker disse luxus boller og brød som stammer fra Frankrig. En brioche - en vaskeægte brioche. En briocheboller er luftig, let og lidt sej i krummen. Det er næsten magisk Sådan former du dine briocheboller.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Recipe: Tasty Æble/rønnebærmarmelade

Recipe: Yummy Rugbrød chip eller rug knækbrød

Recipe: Appetizing Boller med abrikos