Easiest Way to Make Delicious Spinatvafler med feta og laks

Spinatvafler med feta og laks. De er noget så fine at se på. Og så smager de bare forrygende godt. Lige for tiden kan jeg slet ikke få nok af de her skønne spinatvafler med laks og hytteost, som jeg kan spise både morgen, middag og aften.

Spinatvafler med feta og laks Spinatvafler er et hit hos mine børn - som faktisk altid har spist spinat med største fornøjelse. De lækre spinatvafler er en skøn måde at få lidt ekstra grønt i maden, samtidig med at de færdige vafler kan fyldes med endnu mere grønt, hummus, guacamole, kød, falafler eller hvad man nu lige har lyst til. Spinatvafler er en god måde at få lidt ekstra grønt på. You can have Spinatvafler med feta og laks using 18 ingredients and 10 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Spinatvafler med feta og laks

  1. You need 200 g of friske spinatblade.
  2. It's 1 of spsk. smør.
  3. Prepare 3 of æg.
  4. It's 100 g of hvedemel.
  5. It's 75 g of havregryn.
  6. You need 2 of dl mælk.
  7. It's 1/2 of citron (øko).
  8. Prepare 50 g of smør.
  9. You need 75 g of fetaost.
  10. Prepare of salt.
  11. You need of peber.
  12. It's of Dressing:.
  13. It's 2 of dl creme fraiche.
  14. It's 1/2 of citron (øko).
  15. It's 300 g of røget laks.
  16. You need of Drys:.
  17. Prepare of friske basilikumblade.
  18. It's 1 of citron.

Ikke nok med at der er spinat i dejen, lægger sådanne vafler også op til at fylde dem med ekstra grønt. Jeg har smurt mine spinatvafler med en hjemmerørt cremefraichedressing, kommet feldsalat i, og toppet med varmrøget laks og avocado. De lækre spinatvafler har jeg fyldt med flødeost, spinatblade, røget laks og avokado og de smagte helt fantastisk! Jeg have nogle spinatvafler tilovers som jeg gemte til dagen efter, og så lunede jeg dem blot lidt i vaffeljernet, det fungerede helt fint.

Spinatvafler med feta og laks step by step

  1. Skyl og slyng spinaten, og hak den groft..
  2. Smelt lidt smør på en pande, og steg spinatbladene i et par minutter, til de netop falder sammen. Smag til med salt og peber..
  3. Del æggene i blommer og hvider i hver sin skål..
  4. Pisk blommerne sammen med mel, havregryn, mælk, fintrevet citronskal og citronsaft..
  5. Smelt smørret, og smuldr fetaosten. Pisk smør og ost i dejen sammen med spinaten..
  6. Pisk æggehviderne stive, og vend dem i dejen med en dejskraber. Krydr med salt og peber..
  7. Varm vaffeljernet godt op, smør det med lidt smeltet smør, og kom ca. 2 dl dej på jernet. Bag vaflen gylden og sprød. Fortsæt med resten af dejen. Der bliver 4-5 vafler af portionen..
  8. Dressing: Rør en dressing af fintrevet citronskal og citronsaft, og smag til med salt..
  9. Servér de nybagte vafler med en klat citrondressing og stykker af laks på toppen. Drys med basilikumblade, og dryp med citronsaft..
  10. Tip: Tænd evt. ovnen på 150 grader, og hold vaflerne lune, indtil servering, imens du bager resten af vaflerne..

Lækre grønne spinatvafler smækfyldt med vitaminer og toppet med røget laks, blød avocado og friske ærter. Det er en god ret, der både kan bruges til forret, frokost og hovedret. Ovnbagt laks er en klassiker, som kun bliver endnu bedre af at få selskab af salt feta, frisk citron og grønne krydderurter. Her får du opskriften på bagt laks med fetacrumble og brombærsalat Spinatvafler er en herlig, grøn variation over temaet wraps og madpandekager. En god sund tyksak, der mætter dig, uden den sætter sig - og du kan proppe den med lige det fyld, du elsker.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Recipe: Tasty Æble/rønnebærmarmelade

Recipe: Yummy Rugbrød chip eller rug knækbrød

Recipe: Appetizing Boller med abrikos