Recipe: Yummy Madboller med solsikkekerner og rugsurdej

Madboller med solsikkekerner og rugsurdej. Vi er ikke så meget for rosiner og fik lige noget mad, hvor bacon ville have været lidt for voldsomt - denne udgave af broccolisalat er super lækker med de forbehold. See recipes for Madboller med solsikkekerner og rugsurdej too. Dette er en opskrift jeg altid bruger når jeg bager rugbrød, nogen gange skal man tilsætte mere rugmel end der står i opskriften, dejen skal være ret hård.

Madboller med solsikkekerner og rugsurdej Vi har en del hjemmelavet Charcutteri tilbage, så derfor skulle der bages lidt madboller til. Et brød bagt i gryde, boller og baguetter på stålplade. Kom frø og kerner i en skål og rør dem Drys med en lille håndfuld solsikkekerner på toppen, hvis du ønsker det. You can cook Madboller med solsikkekerner og rugsurdej using 13 ingredients and 3 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Madboller med solsikkekerner og rugsurdej

  1. Prepare 1 kg of stenmøllemalet hvedemel, økologisk og sigtet.
  2. It's 100 g of solsikkekerner.
  3. Prepare 1 of dl rugsurdej.
  4. You need 7 of dl vand.
  5. You need 25 g of salt.
  6. You need 1 spsk of honning.
  7. It's 7 g of gær.
  8. It's 1 spsk of olivenolie.
  9. It's of Tilbehør:.
  10. Prepare of Charcutteri.
  11. You need of Ost.
  12. You need of Drueagurker.
  13. It's of Grønt.

Kom låg på og lad rugbrødet hæve i Til en rugsurdej, skal du fodre din surdej med rugmel i stedet for hvedemel. Hvis boller skal mætte, skal de bages på mel med lidt "gods" i. Her har jeg brugt økologisk mel fra Aurion og Langtidshævede speltboller med solsikkekerner er en sikker vinder herhjemme lørdag morgen. Skal i også prøve kan i finde opskriften her.

Madboller med solsikkekerner og rugsurdej instructions

  1. Bland alle ingredienserne i en stor røreskål og ælt dejen på maskinen i 15 minutter til dejen er helt elastisk og glutentrådene ses når man trækker i dejen. Pensl den med olien og stil dem til koldhævning i køleskabet eller et andet koldt sted, dækket med låg eller fugtigt klæde. Næste morgen er dejen hævet godt op og har store bobler..
  2. Hæld forsigtigt dejen ud på et melet bord og sæt boller på bagespatel ved hjælp af en dejskærer, der blev 18 boller og 2 mindre baguetter, de blev lagt i baguetteform med bagefolie på. Drys med hvedemel og lad det hele hæve op igen. Læg stålplade på risten i ovnen og varm op til 300 grader. Ved hjælp af bagespaden lempes bollerne ind i ovnen, skru ned til 250 grader og bag bollerne i 12 minutter til de er godt bagte og sprød skorpe..
  3. Afkøl på en rist eller kurv og frys de boller der ikke skal bruges samme dag ned i plastikposer, så er de klar til at tage op efterhånden som de skal bruges. Skær bollen over og server den med det nævnte tilbehør eller brug dem som madbrød til en ret der kræver godt brød..

Prøv denne fantastiske opskrift på mørk rugbrød med surdej. Jeg fulgte opskriften med solsikkekerner og hørfrø i stedet. Tilsæt solsikkekerner, rugkerner og fuldkornsrugmel bland godt. Hæld dejen ud på et meldrysset. Kom ingredienserne i en skål og pisk godt sammen.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Recipe: Tasty Æble/rønnebærmarmelade

Recipe: Yummy Rugbrød chip eller rug knækbrød

Recipe: Appetizing Boller med abrikos