Recipe: Perfect Æble, hyben og havtorn marmelade

Æble, hyben og havtorn marmelade. De er lidt besværlige at have med at gøre, men det opvejes af Nem opskrift på hjemmelavet havtorn-æble marmelade. Havtornens syrlighed og æblernes sødme er en perfekt kombination, der giver en god. Få opskriften på den lækreste æble og havtorn marmelade.

Æble, hyben og havtorn marmelade Havtorn plukket fra naturen og æbler plukket fra haven! Havtorn marmelade med et miks af æble og vanille. Havtorn har en helt særlig smag og personlig er jeg ret vild med den. You can cook Æble, hyben og havtorn marmelade using 8 ingredients and 6 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Æble, hyben og havtorn marmelade

  1. It's of halverede, rensede hyben.
  2. Prepare of vaniljestang, kornene fra.
  3. It's of dl vand.
  4. It's of havtorn.
  5. Prepare of skrællede æbler i tern.
  6. Prepare of sukker.
  7. You need of citronsaft.
  8. Prepare of tsk rød melatin.

En rigtig eftersommer marmelade med fuld knald på smagen. Lidt besværlig at lave, men smager himmelsk. Ved at plukke hyben og bruge dem til en hjemmelavet marmelade, giver det også en forståelse for, hvor ting kommer fra, og hvordan de skal håndteres. Vores hyben havtorn marmelade har en utrolig frisk smag og smager enormt godt til ost.

Æble, hyben og havtorn marmelade instructions

  1. Hyben, vand, vaniljekorn og vaniljestænger simrekoges i 15 minutter.
  2. Havtorn tilsættes og simrekoges med i 5 minutter.
  3. Æbletern tilsættes og simrekoges med i 10-15 minutter.
  4. Sukker tilsættes (undtagen 2 spsk sukker som skal blandes med Melatin og tilsættes i næste trin). Det hele koges sammen til sukkeret er opløst. Der smages til med citronsaft..
  5. Gryden tages fra varmen og de 2 spsk sukker tilsat 2 tsk rød Melatin røres i. Marmeladen koges igennem i 2 minutter..
  6. Marmeladen kommes i glas skyllet ned Atamon, som straks lukkes. Opbevares mørkt og køligt..

Server den til brunch, oven på knækbrød med ost. eller blot alene på et stykke bondebrød i weekenden. Sammen med Landmad har ejerne af Hybengaarden, Annette og Henrik, udviklet en række naturlige. Sommerlig fyldig hyben marmelade, tilberedt med vilde hyben og tilsat havtorn der forenes i en smuk symfoni. Marmeladener tilberedt efter danske traditioner og giver en helt unik smag til ganen. Særdeles velegnet til ost, brød, morgenbordet eller til brunch.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Recipe: Tasty Æble/rønnebærmarmelade

Recipe: Yummy Rugbrød chip eller rug knækbrød

Recipe: Appetizing Boller med abrikos