Easiest Way to Make Yummy Figensyltetøj med glaserede valnødder

Figensyltetøj med glaserede valnødder. Skær fignerne i mindre stykker, skær "halsen" fra og smid den ud. Kom fignerne op i en tykbundet gryde og kog op med en lille smule citronsaft i bunden eller evt ribssaft. Fantastisk opskrift på Figensyltetøj med glaserede valnødder.

Figensyltetøj med glaserede valnødder Figensyltetøj med glaserede valnødder Opskrift af Ulla Schou - Cookpad. Disse ølsyltede valnødder er et nemt og lækkert tilbehør til ost. Find opskriften på denne og andre tilbehørsretter på www.ostesnak.dk. You can cook Figensyltetøj med glaserede valnødder using 4 ingredients and 11 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Figensyltetøj med glaserede valnødder

  1. Prepare of meget modne figner.
  2. It's of rørsukker.
  3. It's of valnøddekerner.
  4. It's of økologisk lime.

Hak den tørrede chili fint (ca. ¼ tsk) og kom den i en pande sammen med valnødder, sukker, vand og appelsinskal. Varm blandingen op ved kraftig varme og under omrøring til sukkeret er brunt og. Saftig okseculottesteg glaseret med valnødder serveret med sellericreme og glaserede rødbeder som kan gøres klar i god til. Bring balsamico i kog med resten af honningen og vend rødbederne heri ved kraftig varme til de er glaserede.

Figensyltetøj med glaserede valnødder instructions

  1. Skær fignerne i mindre stykker, skær "halsen" fra og smid den ud..
  2. Kom fignerne op i en tykbundet gryde og kog op med en lille smule citronsaft i bunden eller evt ribssaft..
  3. Skru ned for blusset når det er kommet i kog, læg låg på og lad det simre på et lille blus til fignerne er helt kogt ud og meget møre, mos dem evt. lidt med en gaffel hvis der er nogen der ikke er helt kogt ud..
  4. Varm en lille pande op med lidt af rørsukkeret til det karamelliserer og tilsæt valnøddekærnerne og glaser dem. Stil dem til side..
  5. Tilsæt nu rørsukkeret til figenmosen..
  6. Lad det koge ind til passende konsistens uden låg, måske 1-2 minutter. Så er det helt blankt og flot..
  7. Tilsæt nu de glaserede valnøddekerner..
  8. Kog lidt igen så kernerne bliver fordelt..
  9. Riv skalden af en økologisk lime ned i syltetøjet og ligeledes saften fra limen og kog op..
  10. Rør rundt i syltetøjet så limen er fordelt og hæld det på skoldede glas og luk dem til. Skal opbevares på køl da der ikke er konserveringsmiddel i syltetøjet. Derfor laver jeg aldrig store portioner af gangen, men fryser i stedet frugt ned, som så kan tages op og koges til syltetøj når jeg har brugt op. Figensyltetøjet er skønt til ost og til morgenmad, også ovenpå skyr eller yoghurt..
  11. Velbekomme og god fornøjelse..

Vend resten af valnødderne i smeltet honning et kort øjeblik. Jeg havde fantaseret om at lave en spændende lagkage, men pga sygdom blev det en noget enklere løsning: Saftig gulerodskage med varme krydderier, flødeostecreme og ahorn-glaserede valnødder. Figensyltetøj med glaserede valnødder Opskrift af Ulla Schou. Fantastisk opskrift på Figensyltetøj med glaserede valnødder. Når vi er i Sydfrankrig har jeg altid lavet figensyltetøj med valnødder.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Recipe: Tasty Æble/rønnebærmarmelade

Recipe: Yummy Rugbrød chip eller rug knækbrød

Recipe: Appetizing Boller med abrikos