Recipe: Perfect Friturestegte thaifiskeboller

Friturestegte thaifiskeboller. See recipes for Friturestegte thaifishcakes med sød chilisovs og jasminris too. Friturestegte thaifishcakes med sød chilisovs og jasminris. Friturestegte søde kartofler boller er en snack, som man kan købe i alle gadehjørne i Thailand.

Friturestegte thaifiskeboller This is "Friturestegte Skrubbefileter" by PRAXIS on Vimeo, the home for high quality videos and the people who love them. Print med billeder. en god, koldpresset olivenolie. Tilbehør: Kogte løse ris, kartofler eller friturestegte kartoffelbåde. You can have Friturestegte thaifiskeboller using 20 ingredients and 2 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Friturestegte thaifiskeboller

  1. You need of torskekød.
  2. Prepare of æg.
  3. It's of æggeblomme.
  4. It's of fishsauce.
  5. You need of kefirlimeblade.
  6. It's of revet ingefær.
  7. Prepare of dl rasp.
  8. It's of hvidløg.
  9. It's of skalotteløg.
  10. It's of rød chili.
  11. You need of dl piskefløde.
  12. You need of l vindruekerneolie til friture.
  13. You need of Tilbehør:.
  14. It's of Hjemmelavet remoulade:.
  15. Prepare of dl pickles, se min opskrift.
  16. You need of dl god mayonnaise.
  17. It's of Grøntsager:.
  18. You need of Stegte kartofler.
  19. Prepare of Stegte rødbeder.
  20. Prepare of Coleslaw, se min opskrift på Cookpad.

Blandet grøn salat (gerne græsk med oliven). Fremgangsmåde. friturestegte nutrition facts and nutritional information. En fin lille delikat forret her med fyldte friturestegte squashblomster. Blomsterne åbnes, og der er plads til alt muligt lækkert fyld.

Friturestegte thaifiskeboller step by step

  1. Hak torskekødet og rør det sammen med æg, fløde og fishsauce. Kom løg, hvidløg, rasp i en hakler sammen med lidt af farsen og hakl det fint og tilsæt det til farsen. Stil den koldt mens du laver remouladen. Hæld væden fra pickles og bland det med mayonnaisen..
  2. Form små fiskeboller og frituresteg dem af flere omgange. Lad dem dryppe af på køkkenrulle. Server dem med tilbehøret og kom selv på hvad hvad du vil spise dem med, børnebørnene elsker også ketchup til..

Eller andre lækre friturestegte grøntsager for den sags skyld. Og det gælder uanset om den serveres til voksne, til børn - til salater, hovedretter, gryderetter eller som dip til brød. Find stockbilleder af friturestegte kyllingevinger i rasp og frisk i HD og millionvis af andre royaltyfri stockbilleder, illustrationer og vektorer i Shutterstocks samling. Retten er dog super god og jeg fandt den på Diet Doctors hjemmeside. Jeg kan varmt anbefale denne side, hvis du vil se på lidt flere LCHF opskrifter.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Recipe: Tasty Æble/rønnebærmarmelade

Recipe: Yummy Rugbrød chip eller rug knækbrød

Recipe: Appetizing Boller med abrikos